plus_in_circle

Customer care

We helpen 24/7 uw klanten met een glimlach verder
Always there!

Over Customer Care

Een bestaande klant behouden kost vijf keer meer dan een nieuwe klant te werven. Ons inbound call center helpt uw klanten vriendelijk en efficiënt verder. Klanttevredenheid gegarandeerd!

Iedereen kijkt er tegenop naar een klantendienst te moeten bellen… maar niet als men bij AAC terechtkomt! We helpen uw klanten 24/7 vriendelijk en efficiënt verder en zorgen voor een customer experience om U tegen te zeggen.

U kiest zelf hoe ver we gaan: luisteren we enkel en zorgt u voor de verdere afhandeling? Of zoekt u net een all-round partner die uw klantendienst van A tot Z overneemt? Alles kan! We maken u graag een voorstel op maat!

Voordelen

24/7 bereikbaar

+25 jaar ervaring

Meertalige operatoren

Online agenda

Webcare

Samen uw inbound call center optimaliseren en uw klanttevredenheid verbeteren ?

Wil u meer informatie over Customer Care? Of eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem dan vooral contact met ons op!

Permanente bijscholing

De skillcoach en zijn assistenten staan garant voor een traject van permanente begeleiding. Al onze medewerkers krijgen eerst een adequate en verregaande training.

Ons trainingsprogramma wordt op maat van de nieuwkomer uitgewerkt. AAC werkt steeds met mensen in ‘optie vast’. Dat wil zeggen dat we op lange termijn plannen en alle begrip hebben voor trajecten die wat meer tijd vragen.

Onze referenties

Onze klanten zijn tevreden. Bent u de volgende?