plus_in_circle

Legal professions

Uw professionele telefoonpermanentie op maat
Always there!

Focus op uw kernactiviteiten en reken op AAC voor uw telesecretariaat, tijdens en buiten de kantooruren.

Heeft u te kampen met overflowlijnen aan de receptie? Of bent u op zoek naar een andere oplossing? AAC is er voor u en garandeert een permanente externe back-up.

We behandelen al uw binnenkomende oproepen. Dat doen we op een vriendelijke, efficiënte manier. De beller zal op elk moment de indruk hebben, te spreken met een medewerker van uw kantoor.

We werken met de TREE-optie: zo hebben we altijd een up-to-date overzicht van uw medewerkers. We bepalen samen welke info we delen: het e-mailadres, de telefoonnummers, het uurrooster, enz. We zoeken in een fractie van een seconde de juiste contactpersoon en schakelen door of sturen een bericht naar de mailbox van uw medewerker.

Voordelen

24/7 bereikbaar

+25 jaar ervaring

Meertalige operatoren

Online agenda

Webcare

Samen uw telesecretariaat optimaliseren

Wil u meer informatie over Legal Professions? Of eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem dan vooral contact met ons op!

Permanente bijscholing

De skillcoach en zijn assistenten staan garant voor een traject van permanente begeleiding. Al onze medewerkers krijgen eerst een adequate en verregaande training.

Ons trainingsprogramma wordt op maat van de nieuwkomer uitgewerkt. AAC werkt steeds met mensen in ‘optie vast’. Dat wil zeggen dat we op lange termijn plannen en alle begrip hebben voor trajecten die wat meer tijd vragen.

Contacteer ons

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN? WIJ HELPEN U GRAAG VERDER MET UW VRAGEN