plus_in_circle

Medical & Paramedical

Optimaliseer uw online agenda
Always there!

Over Medical & Paramedical

AAC combineert moeiteloos twee vereisten: een online agenda én een luisterend oor voor uw patiënten.

We werken sinds 1989 voor de medische sector en weten dus precies hoe we dit moeten aanpakken. Onze medewerkers zijn vriendelijk en menselijk voor de patiënt. Tegelijk weten we dat artsenpraktijken rekening moeten houden met een uiterst strikte planning. In samenspraak met u stellen we de optimale structuur van uw online agenda op.

Voordelen

24/7 bereikbaar

+25 jaar ervaring

Meertalige operatoren

Online agenda

Webcare

Samen uw permanentie en online agenda optimaliseren?

Wil u meer informatie over Medical & Paramedical? Of eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem dan vooral contact met ons op!

online agenda

Online agenda

AAC heeft een uitgebreid medisch cliënteel waaronder huisartsen, specialisten, orthodontisten en tandartsen. Voor deze specifieke klantengroep gebruikt AAC een online agenda. Zo kan AAC afspraken boeken terwijl de website u permanent een overzicht toont met de stand van zaken.

Onze partners

Permanente bijscholing

De skillcoach en zijn assistenten staan garant voor een traject van permanente begeleiding. Al onze medewerkers krijgen eerst een adequate en verregaande training.

Ons trainingsprogramma wordt op maat van de nieuwkomer uitgewerkt. AAC werkt steeds met mensen in ‘optie vast’. Dat wil zeggen dat we op lange termijn plannen en alle begrip hebben voor trajecten die wat meer tijd vragen.

Contacteer ons

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN? WIJ HELPEN U GRAAG VERDER MET UW VRAGEN